Címlap kapcsolat

Feedback

Angoltanár

 

„Kedves Izabella!

Köszönöm kedvességét és figyelmességét! Tegnap este sikerült kicsit jobban áttanulmányoznom nagyszerű könyvét! Tényleg fantasztikus! Örömmel találtam végre egy olyan gondolatébresztő, és alaposan kidolgozott kiadványt, mely szóbeli felkészítéshez tökéletesen használható! Szóval, azt találtam ki, hogy ezúton megrendelném Öntől a középfokú könyveket is, ugyanarra a címre, ugyanúgy 1-1 példányban, ugyanarra a számlázási címre…”

 

"Gratulálok a könyvhöz! Miközben a topikok tartalmát nézegettem, az járt a fejemben, hogy én melyikhez honnan szereztem be a szükséges szókincset. Végiggondolva, nem kevés időmbe telett... Mikor belenéztem az Ön könyvébe, úgy éreztem, tálcán kínálja azt tematikusan, ami nekem bizony sok munkámba került... Elismerésem. Tanári továbbképzőnek is tökéletesen megfelelne..."

 

"Nagyon tetszik a könyved! Én legalábbis még nem találkoztam hasonló kiadvánnyal, csak a szokásos szövegekkel. Ennek már a formája is figyelemkeltőbb és áttekinthetőbb..."

 

„Megkaptam a könyveket - nagyon szépen köszönöm a rendkívül gyors intézkedést!
Így kézben forgatva és átfutva őket még nagyobb kincsnek tűnnek nekem, mint amikor csak elmondás alapján képzeltem, vagy "virtuálisan " lapozgattam...! Gratulálok Önnek ehhez a nagyszerű szerkesztésű kiadványhoz! Szerintem ALAPMŰ lesz belőlük, ha szélesebb körben is elterjed a hírük...!  (Ehhez igyekszünk majd mi is hozzájárulni!)
További jó munkát és kellemes - vasárnapot kívánok…”

 

„Megkaptam a megrendelt Advanced kötetet és tegnap átutaltattam az ellenértékét is, remélem, hogy az összeg már az Ön számláján van. Nagyon köszönöm a gyors ügyintézést. A könyv tartalmilag nagyon alapos, remek munka, formailag logikusan szerkesztett, könnyen áttekinthető. Munkájához gratulálok, mindenkinek ajánlani fogom.”

 

„Szeretném megrendelni az intermediate könyveket is, book 1&2, egy-egy példányban.
Már korábban gondolkoztam, hogy az advanced könyv mellé szükségem lenne az eggyel alacsonyabb szintre is, és most, hogy elkészült a második kötet is, nem habozok tovább. Az advanced könyvhöz én is csak gratulálni tudok, nagyon jól használható tanárnak, diáknak egyaránt. Én egyébként középiskolai angol tanár vagyok.”

 

„Hi Izabella,
I, once more, have to admit that your EFK book is simply Awesomely Superb.
Congrats and please, I entreat you, write more books with specialised vocab or on an above-Proficiency level, because I hunger the sublime pulchritude of English where vocab, grammar and style so exquisitely concur and intertwine as they do in your EFK Adv. book.
I've just been to an English book store and I had to realize again, that excruciatingly few books present such enjoyable lines as your book… All the best, God bless you and shall He give you power and time to create and create on.”

 

Vizsgáztató

 

"Gratulálok! Igen színvonalas, jól kidolgozott, nagy hiányt pótló munkának tartom. Tetszik az a mód, ahogy a szókincset bővíted, mobilizálod, rendszerezed, illetve gondolkodásra ösztönzöd a diákot...   Ajánlani is fogom a kiadványt továbbképzéseken, vizsgáztatói-vizsgafelkészítő összejöveteleken..."

 

„Szia Izabella!
Köszönöm emailedet, és ha lehet, ezúton szeretném megrendelni az EFK Intermediate 1-2 könyvedet, mert az Advance-szel nagyon is meg vagyok elégedve! Nyelvvizsgáztató tanárként még ötleteket is adott újabb témákhoz a felsőfokú nyelvvizsgán. Szóval előre is köszönöm! Minden jót és várom visszajelzésed!”

 

Vizsgázó

 

Megkaptam az Advanced kötetet, nagyon hatékonynak és összeszedettnek találom. Különösen tetszik, hogy több olyan témáról is szó van benne, melyet más nyelvkönyvek nem, vagy csak nagy vonalakban tárgyalnak (pl.: GM Food vagy éppen az Európai Unió). Köszönöm a gyors kézbesítést!”

 

"Maximálisan meg vagyok elégedve a könyvvel. Véleményem szerint jól felépített, átgondolt és jól használható az emelt szintű vizsgára való felkészülésben..."

 

"Thank you. I find your book really useful!"

 

"Köszönöm a képeslapot, és ezennel szeretném elújságolni, hogy sikerült a nyelvvizsga. A készülésben viszont igen nagy segítséget nyújtott a könyv, úgyhogy Önnek is köszönöm..."

 

"Kedves Izabella!

Csütörtökön vizsgáztam emelt szinten angolból a  ....... Gimnáziumban. Azt szeretném megkérdezni, h nem-e Ön volt az, aki középen ült a vizsgabizottságban? Ha igen, milyennek találta a szóbelimet? ...     
 U.i.: sikerült a felsőfokú nyelvvizsgám, ezúton is köszönet a könyvért :-) "

 

„Szeretném megrendelni az Exam Fright Killer Advanced-t, mert csak jót hallottam róla. Remélem még sok ilyen jó kiadványt fog írni és ezzel segíteni a nyelvtanulókat.”

 

„Nagyon örülök, hogy ilyen hamar megkaptam a könyvét, köszönöm a gyors intézkedést. Persze már átböngésztem a könyvből egy-két témakört, mivel még szerdán meghozta a postás. Remek a könyv egész felépítése, logikus és áttekinthető, azt gondolom, egyedülálló a nyelvtanulást elősegítő könyvek piacán, különösen az érintett témaköröket illetően. Éppen felsőfokú nyelvvizsgára készülök, ebben nagy segítségemre lesz majd a könyve.”

 

„Kedves Izabella!
Szeretném elmondani, milyen nagy segítséget jelentett számomra a felkészüléskor az Ön könyve és egyúttal köszönetemet is szeretném kifejezni. Nagy mértékben az Examfright Killernek köszönhetem, hogy első próbálkozásra átmentem a felsőfokú nyelvvizsgán. Ez a könyv nemcsak hatékony, hanem formailag is nagyszerű, és én kimondottan élveztem vele a tanulást. További sok sikert kívánok a munkájához!”

 

„Már belenéztem a felsőfokú anyagba. Kiváló válogatásnak tartom. Nagy segítség lenne a tanulóknak, ha ehhez is készült volna szószedet - ahogyan azt az intermediate mutatványában láttam. De remekül össze vannak állítva a témák. Releváns szókinccsel. Forrásként zömmel internetes oldalakat adsz meg a könyv végén. Ezzel is ösztönzöd a tanulót/ olvasót, hogy maga is keressen tovább. Várom visszajelzésedet és a csomagot. Előre is köszönöm.”

 

„Tisztelt Szilvás Izabella!
Nagyon sok nyelvkönyvet láttam már, de az Öné az első, ami ahhoz a rendszerhez, ahogy én szeretek nyelveket tanulni, teljesen passzol. Utólag is köszönöm az advanced-et. Most kezdtem el az advanced-et újra átlapozgatni, hogy ne kopjanak ki a szakszavak és amint a végére értem, megrendelem a középfokokat is!”

 

Minden jog fenntartva © Exam-Fright Killer