Címlap kapcsolat

Vélemények

Angoltanár

 

„Kedves Izabella!
Köszönöm a könyvet! Tegnap megérkezett és késő este a pénzt is utaltuk. Nagyon tetszik a munkája, nagyon jó szóanyagot sikerült összeállítani!!! Gratulálok! Melegen fogom ajánlani kollegáimnak, tanárismerőseimnek!”

 

„Most egy újabb szállítmányra lenne szükség, szintén 5 db a középfokú nyelvvizsgához. Azt gondolom, törzsvásárló leszek, mert itt nálunk nagy sikere van a könyvének, s én most már a tanfolyamokon is csak ezt használom a szóbelihez.”

 

„Ui: Érdeklődnék az Intermediate Book 2-vel kapcsolatban. Én személy szerint nagyon várom, mert szerintem ebben a kategóriában mostanában a piacon fellelhető egyik legjobb kiadvány az EFK sorozat. Nem hízelegni akarok, de mint tanár és egyben tanuló is mondhatom, hogy nagy-nagy érdeklődéssel és haszonnal forgatom mindkét kiadványukat, várva a sor bővülését.”

 

„Már nagyon vártam a 2. könyv elkészültét, mert a másik kettővel nagyon meg voltam elégedve. Jól összerendezett, jól felépített, könnyen kezelhető könyvek. Ezúton szeretném megrendelni az Intermediate Book 2-t 1 példányban. És szeretnék még érdeklődni, hogy lesz-e folytatás és ha igen, hozzávetőlegesen mikorra várható.”

 

„Nagyon örülök az e-mailnek és az uj könyvnek, és szeretnék 1 példányt rendelni belőle. Az eddigi könyveit nagyon szeretem, az iskolában jól tudom használni a szóbeli felkészítésben, és nagyon kiváncsi vagyok erre az ujra is. Köszönöm, ha értesít, ha ujdonsággal előrukkol.”

 

„Kedves Iza!
Imádom a könyveidet, nagyon nagy segítség a nyelvvizsgákra készülő tanulóimnak, és elnézve a Minis témáit, máris lapozgatnám! Köszönöm! Kellemes napot!”

 

„Már meg is kaptam a könyvet!!!!!!!!!!!!! Még valaki mondjon rosszat a postáról. Olyan szupi mint a többi. A pénzt utalom. Ha esetleg a következő fizetést megvárom az nem baj?
Köszi”

 
„Óriási a két könyv, diákjaim "ütős" szókinccsel sikereket érnek el az ECL nyelvvizsgán. Nem is hezitáltam a harmadik könyv megrendelésével! Hálásan köszönöm a diákjaim nevében is!”

 

„Szia, Izabella!
Dehogy haragszom, sőt! Imádom ezeket az okos könyveidet, igazi élvezet belőlük tanítani!
Szeretnék 1 példányt rendelni az Inter Minis-ből. Előre is köszönöm.”

 

„Megkaptam az Inter Minis-t pénteken. Nagyon jó ez a könyv, több mint amire gondoltam. Az ötven témával nagyon jól lefedi a beszédtémákat. Igazi hiánypótló könyv, nincs ehhez hasonló a könyvpiacon. Akár külföldön is lehetne értékesíteni a többi könyvvel együtt. Ha szervezek tanfolyamot, rendelni fogok belőle, s ajánlom a kollégáknak, diákoknak  is.  Olvasgatom, s élvezem hogy van egy ilyen könyvem. Ez tényleg jó lesz a diákoknak is. Nagyon jó a könyv szókincse, szerkezete. Rendkívül jó így ez a szószedet. Nem kell a szavak fölé irkálni ami a nyelvtanulók szokása. Ez a rendszer a könyv megbecsülésére is nevel, s ez eddig senkinek nem jutott az eszébe rajtad kívül.”

 

„Már sokat olvastam belőle és használtam is az EURO vizsgára felkészítő tanfolyamomon, nagyon sokat tanulok belőle. Nem semmi munka lehetett megcsinálni ezeket a könyveket.............. szuperek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  A Don Quixote-t, hogy kell ejteni angolul vagy hol lehet utánanézni, te 100%, hogy tudod?”

 

„A könyv nagyszerű. Rengeteg érdekes témát dolgoz fel. Előnye, hogy olyan információkat is közöl, melyek felkeltik a diákok érdeklődését és szívesen olvassák. Másik előnye, hogy nagyon könnyen és gyorsan tudunk vele haladni a  szószedetnek köszönhetően! Köszönjük!”

 

„Nagyon köszönöm a segítséget előre is, és szeretnék gratulálni a könyvekhez, mert már nagyon hiányoltunk egy ilyen tökéletes felkészítő könyvsorozatot a piacról! Kívánok további eredményes könyvírást és sikeres értékesítést.”

 

„Csupán átfutottam a kiadványt, de szerintem ez is több, mint tökéletes! Én mindig abszolút a diákok szemszögéből nézek mindenféle anyagot, s szerintem ez a kiadvány újból egy jó kapaszkodó a nyelvtanulóknak! Kívánok jó erőt és egészséget, hogy még sok ilyen könyvvel tudj megismertetni bennünket.”

 

„Meg kell, hogy mondjam, az egyik legérdekesebb (ha nem a legérdekesebb) nyelvkönyv, amellyel valaha találkoztam, nem beszélve arról, hogy tanárként magam is mennyi új és hasznos szót, illetve kifejezést tanultam belőle. Egyszerűen élvezet lapozgatni, van, hogy észre sem veszem és órák telnek el a könyvvel, pedig csak egy szót igyekeztem volna megkeresni benne. Lenyűgöző a témák sokasága, sokszínűsége, a feldolgozásuk módszere és az, hogy rendkívül széles szókincsre tehet szert tanár és diák egyaránt. Köszönöm!”

 

„A könyveket köszönöm, megkaptam. Külön köszönöm a tiszteletpéldányt, igazán megtiszteltetésnek veszem, s egyben köszönöm a munkádat is, mert ahogy a könyvet végiglapoztam látom, hogy nagy segítségemre lesz. Ha nem hat furcsán ez a megfogalmazás: abszolút az én "ízlésvilágom" szerint szerkesztett, összeállított könyv, tehát nagyon sok munkát spórol nekem a tanításban. Biztos vagyok benne, hogy a tanév során további megrendeléseink lesznek.”

 

„Nagyon köszönöm a meglepi könyvet, amit küldött.:)) Nagyon örültem neki.:)) Nagyon szép gyümölcse lett a kemény munkájának, szerintem szuper lett a könyv. Tetszik benne, hogy rövidek a témák, könnyen tanulhatóak. Sok vásárló diákot kívánok hozzá és kellemes pihenést a kemény munka után a nyár hátralevő részére!!:)”

 

„Az eddigi tapasztalatok alapján Izabella könyvei rengeteget segítettek, megbízhatók, aktuálisak, csupa jót tudok csak elmondani róluk. Olyan témákat és szókincset ölelnek fel, melyek nélkülözhetetlenek. Csak gratulálni tudok a sorozathoz, és hamarosan jelentkezem!
Addig is minden jót és további szép sikereket kívánok!”

 

„Tegnap jöttünk haza, még elmentünk egy rövidebb pihenésre a Balcsira, így csak ma kaptam meg, de belekukkantottam, s konstatáltam, hogy megint nagyon klasszat alkottál, gratulálok. Ezzel a párhuzamos szószedettel nagyon fején találtad a szöget, kifejezetten felhasználóbarát kis könyv. Lehetőségeimhez képest eddig is ajánlottam a könyveidet, ezután is megteszem, tényleg nagyon használható témaköröket dolgozol fel, emészthető formában.”

 

„Megkaptam a könyveket, köszönöm, nagyon örültem, hasznosnak tartom mint nyelvtanár a saját felkészülésemben is. Tudom, hogy helyszűke volt a kiadványoknál, mégis hiányoltam egy pár színes képet a témákhoz kapcsolódóan. Az anyag, a sok információ nagyon hasznos és értékes. Gratulálok és ajánlani fogom a nyelvvizsgára készülő tanítványaimnak is.”

 

„Tisztelt Izabella!
Menet közben rájöttem, hogy a felsőfok anyagához igen jól használható a középfokú kötetek. Szóval kérek az új kötetéből. Majd az egyik tanítványom is fogja keresni Önt.
Ui: Gratulálok ismét ehhez a gyöngyszemhez, nagyon hasznos könyv, profi módon kidolgozott, megszerkesztett. (nem véletlenül vagyok hűséges vásárlója:-))”

 

„A könyvek rendben megérkeztek, fantasztikusan jónak találom őket és úgy gondolom, hogy nagy hasznukat veszem majd tanulóim felkészítése során. Köszönöm a minden szempontból kellemes tranzakciót! :)”

 

„Köszönöm a megelőlegezett bizalmat és a villámgyors postázást! Gratulálok Önnek az új kötethez; ismét bámulatra méltóan alapos munkát végzett!! Biztos vagyok benne, hogy ezt a kötetet is ugyanolyan örömmel és haszonnal fogom forgatni, mint az előző három könyvét!”

 

Vizsgázó

 

„Nagyon köszönöm a kedvességét, a bepillantás alapján úgy érzem, végre megtaláltam a mind formailag mind tartalmilag nagyon nekem való, szóbelire felkészítő anyagot. Úgy érzem, hasonló algoritmusra járhat az agyunk ez ügyben. Örülök, hogy rátaláltam a kiadványra!”

 

„Nekem a vizsgáig még sokat kell tanulni, és elsődlegesen szeretnék megtanulni jól beszélni. Az Ön könyve érdekes megvilágításban szerepelteti a témákat, gondolkodásra késztetik az embert, pre-intermediate szinten is nagy örömmel lapozgatom. Könyve máris adott egy adag lendületet, köszönöm.”

 

„Megérkezett ma az Intermediate könyv is. Nagyon tetszik, ha szabad ilyet mondanom, még jobban, mint a korábbi (persze az is tetszik). Rengeteg jó és hasznos kifejezés van benne és az külön nagyszerű, hogy nem kérdés-válasz alapra épül.”

 

„Kedves Izabella!

A Könyv kiváló! (Semmilyen nyomdai hibát nem találtam benne.) A szerkezeti felépítése is nagyon tetszik, + a pro-és kontra + hatalmas szókincs. Ugyanúgy, mint a nyelvvizsgán. Ma kezdtem el tanulni belőle. A könyvhöz ezennel csak gratulálni tudok.”

 

„A két db középfokú könyvet köszönettel megkaptam, nagy hasznát vettem, már le is nyelvvizsgáztam, bár az eredményét még nem tudom. Az eredménytől eltekintve most szeretném megrendelni a felsőfokú könyvet 1 példányban. Az adataim az e-mail végén megtalálhatóak.”

 

„Kedves Szilvás Izabella!
Elnézését kérem hogy zavarom a levelemmel, de nagyon fontos ügyben kérem a segítségét.
Augusztusban rendeltem Öntől Inter Minis könyvet ( amiből nagyon szívesen tanulok :-) ) és összekötöttem a kellemest a hasznossal :-)  részt vettem egy játékban a számlával, amin kisorsolták a nevemet :-)  …..
Bocsánat hogy eddig nem jelentkeztem de kicsit összeszaladtak a dolgok, és végül is hétfőn lett eredmény, nyertem:-)  (szerk: egy millió forintot a Tiszta Haszon Programban). Én sajnos nem nagyon tudok eljutni Zalaegerszegre, de mivel az Ön számlájával nyertem, ünneplésképpen szeretnék Önnek egy kis aprósággal kedveskedni, és csak annyit kérdeznék, hogy amit feltüntetett a számlán címnek, oda küldhetnék -e egy kis meglepit  Önnek, vagy inkább valami másik címre?”

 

„Örömmel fogadtam levelét, amelyben tájékoztatott az új könyv megjelenéséről. Az első két kötetet is nagy haszonnal forgattam. A könyveit nagyszerűnek tartom, mind szókincsében, mind felépítésében. Gratulálok hozzájuk.”

 

„Szeretnék 2 példányt rendelni a könyvből a szokásos címre. (Az egyik a barátnőmé lesz, aki nagyon lelkes nyelvtanuló és akinek nagyon tetszett két korábbi kötete is. :o)))”

„Minden jót! Megkaptam a könyvet, KÖSZÖNÖM SZÉPEN, ez is nagyon tetszik. Könnyen kezelhető, a lusta diák és az időhiányos felnőtt is élvezi majd belőle a tanulást.”


”Tegnap kaptam meg a könyveket, nagyon-nagyon köszönöm. Imádom a könyveidet, nagyon jók! Remélem, lesznek még....:-))”

 

„Az igazat megvallva nyelvvizsgára és érettségire készülök és az angoltanárnőm javaslatára rendeltem meg a 2 Intermediate könyvet, aki egyébként a legjobb felkészítő könyvnek tekinti.”

 

„A tegnapi postával megérkezett a könyv, nagyon szépen köszönöm. A hatalmas szókincset sikerült érdekesen, nem száraz formában tálalni. Hihetetlen nagy munka lehetett így összehozni. Nagyon örülök neki :) A fősuli miatt muszáj lesz rákapcsolnom intenzívebben is az angolra,  még is csak szebben mutatna az angol, mint egy eszperantó nyelvvizsga :) Az Ön könyvei színessé, érdekessé teszik  a tanulást, öröm kézbe venni :)

 

Minden jog fenntartva © Exam-Fright Killer